Over Kwalinair

Over kwalinair

Dit blog is niet ontstaan om mensen of restaurants af te branden, ik weet ook echt niet alles beter (al probeer ik het wel te weten uiteraard) maar voornamelijk om mijn passie te delen met jullie.
Als ik ergens eet schrijf ik vanaf nu een review en dat kan zijn van een frietzaak die zelf de patat maakt
en daarom een recensie waard is maar ook als ik in een top tent gegeten heb waar ik een stuk meer moest afrekenen,
is het slecht geweest zal ik dat ook zeggen, maar ik hoop dat het wordt opgevat als opbouwende kritiek.

Kom ik op een mooi plekje op aarde (we zijn bijvoorbeeld regelmatig in Duitsland te vinden omdat mijn ouders daar nu wonen)
dan zal ik het bekend maken via een review of tip, uiteraard zijn het wel tips waar gastronomie hoog in het vaandel staat.

Kom ik te gekke recepten tegen, bedenk ik weer eens iets leuks of vindt ik iets uit mijn eigen bestand wat de moeite waard is dan zal ik
het delen.

Andere tips waarvan ik denk dat het jullie misschien interesseert zal ik zeker vermelden.

 

Wat belangrijk is en waar Kwalinair voor staat: is de kwaliteit in de culinairiteit

De Passie voor het eten,  de fijne wijnen,  mooie dranken, de kijk op gastvrijheid in z’n algemeen en de andere (culturele) dingen die er voor zorgen dat het leven mooi is….daar blijf ik waarschijnlijk voor altijd mee bezig en dat hoop ik dan ook met jullie te kunnen delen via dit Blog
Volg Kwalinair via jouw favoriete Social Media,  klik op de button(s) en like de pagina!
BloglovintwitterfacebookInstagramBlijf altijd op de hoogte van Kwalinair via social media!!

Eén reactie

Plaats een reactie