Wie wij zijn

Bloglovin
twitter
facebook
Instagram

Wie wij zijn?

Mijn naam is Jeff,

Ik ben opgegroeid in een horeca bedrijf waardoor ik zeer waarschijnlijk al vroeg in de gaten kreeg wat mijn grote passie is; namelijk alles wat met eten, drinken en gezelligheid te maken heeft.

Het schijnt dat ik al vanaf kind af aan in de keuken te vinden was, zelfs als we uit eten gingen kreeg ik het voor elkaar om te kijken bij de koks.

Uiteindelijk haalde ik dan ook mijn koks diploma’s en heb ik het vak jarenlang uitgeoefend maar ik besloot dat ik het Horeca bestaan niet voor de rest van mijn leven in petto had en daarom het bedrijf van mijn ouders niet over te nemen.

Via een (ongewilde) omweg ben ik uiteindelijk in het sanitair terecht gekomen, iets wat mij blijkbaar goed ligt; want daar houdt ik het alweer een tijdje in vol.

Wat ik wel aan het bedrijf van mijn ouders heb overgehouden is mijn vrouw, ik leerde Roxy kennen toen zij bij ons als leerling kwam stage lopen en van het één kwam het ander….en zelfs daarvan kwam een ander, want we hebben sinds december 2015 ook nog een ontzettend lieve dochter Chloë. De reden dat er “wie zijn wij” bovenaan de site staat is dan ook vanwege hun. Ik ben dan wel diegene die hier voornamelijk mee bezig is, maar zonder mijn kritische testpanel (knipoog) was ik nergens. Daarnaast heeft Roxy nog heel lang als gastvrouw gewerkt waardoor ik gastvrijheid nog beter kan beoordelen door  haar kijk op het vak.

De passie voor het eten en alles wat daar bij komt kijken is nooit over gegaan, ik denk zelfs enorm gegroeid, maar als kok werken is toch nog heel anders dan alleen maar maken wat je echt leuk vindt, en dat doe ik nu.

Uiteindelijk gaat het mij alleen maar om het genieten van het leven!

De website is ontstaan doordat ik van vele mensen in mijn directe omgeving vaak de vraag krijg; waar ze eens moeten gaan eten (omdat ik de leuke adresjes ken). En of we bepaalde recepten kunnen delen. De naam zelf is gebaseerd op Kwaliteit en Culinair.

Ik hoop jullie hier zoveel mogelijk leuke recepten, gezellige restaurants, (verstopte) pareltjes in het buitenland en andere tips te kunnen geven waardoor we allemaal samen nog veel meer kunnen genieten…..

Veel plezier op……. maar vooral…. van de website!