Review: Mezzo, Haarlem [8]

voorgerecht
voorgerecht

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik geen hele goeie review kan schrijven over Mezzo omdat ik hier per ongeluk belande

tijdens de dagen dat Serious request (de aktie van 3FM) zich in Haarlem afspeelde maar ik vond het eten toch goed genoeg dat ik het zeker een vermelding waard vindt.

Het voorgerecht:

De combinatie van Coquilles (die trouwens perfect gegaard waren) , avocado, haringkuit, mango ,koriander cress en perfect gebakken intvis was was denk ik een mooie indruk van wat Mezzo te bieden heeft als ik dat vergelijk met hun menukaart,

het is mij heel eerlijk gezegd niet meer zeker bij gebleven wat ik als hoofdgerecht heb gegeten en ik ben een deel van mijn notities kwijtgeraakt.

Als ik het goed heb was het een Hamburger van top kwaliteit maar ik denk dat ik gewoon nog een keer terug moet naar Mezzo om de kaart uitgebreid te proberen en een betere review te schrijven…voorlopig hou ik het op een aanrader in Haarlem!

http://www.mezzo.nl

Adres: Warmoesstraat 21, 2011 HN Haarlem

Telefoon:023 532 2398

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s