Review: Panzerotti & Friends, Rome, Italië [8,0] Lunch

Lunch
We zochten een lekker lunch adres en belandden bij “Panzerotti & friends”.

Het leuke is dat dit zo’n adres is wat verstopt zit in een zij straatje en waar de gemiddelde toerist niet zomaar binnen wandelt, maar wat ook echt wordt gebruikt door de lokale bewoners en door hun als één van de betere wordt bestempeld.

Allereerst werden we ontzettend vriendelijk ontvangen door de eigenaar, en daarna net zo leuk geholpen door een dame achter de counter.

panzeretti (2)

De Panzerotti
Buiten de pizza’s die je hier kunt krijgen zijn ze bekend om de Panzerotti, dit is een soort van Calzone maar deze worden gefrituurd in plaats van gebakken in de oven.
Hierdoor wordt het ontzettend luchtige deeg krokant van buiten maar blijft heel zacht van binnen en trekt de smaak er goed in door, maar pas op: zodra je erin bijt ontsnapt de bloedhete stoom.

Het schijnt dat ze deze specialiteit al heel lang volgens een familie recept maken, we hebben de zeer vriendelijke Italiaanse chef gezien en vermoeden dat deze meneer ook al lang met het bakken van dit recept te maken heeft.

Allemaal lekker, we konden niet kiezen…
We vonden het zo leuk en lekker dat we alle smaken hebben uitgeprobeerd.

Mocht je niet kunnen kiezen, voor ons was de “Bomba” die met allerlei groenten en vlees is gevuld is de absolute aanrader en vergeet trouwens niet om er een lekker biertje bij te nemen.

panzeretti (1)

Volg Kwalinair via jouw favoriete Social Media,  klik op de button(s) en like de pagina!
Bloglovintwitterfacebook

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s