Terug na de stilte

Het is alweer een “tijdje” geleden…zo’n jaar of twee, dat ik mijn laatste blog bericht schreef.

Na de geboorte van onze dochter kwamen er toch andere prioriteiten en werd dit een soort verplichting die niet meer bij te houden was, dus langzaam aan kwam het werken aan de site met tegenzin en uiteindelijk ebde dit helemaal weg.

Af en toe kreeg ik dan toch weer de vraag hoe het ermee stond en of ik er nog wat mee ging doen, ik heb besloten het opnieuw op te pakken maar zonder vaste regelmaat de stukjes te schrijven, dus gewoon als ik er zin in heb.

De website is in een nieuw jasje gestoken en we hebben nu een wat hipper logo

Ondertussen hebben we ook een Kamado barbecue aangeschaft dus ben ik ook daar veel mee bezig en dat zal ik dan ook weer op de site gebruiken, onze dochter is inmiddels alweer drie en begint zelfs al geïnteresseerd te raken naar het bakken en koken dus ook daar zal ik waarschijnlijk in de toekomst wat aandacht aan besteden.

Ik loop zelfs met de gedacht om leuke tips voor aan dagje uit, aan de website toe te voegen, zodat je uiteindelijk alles onder één “spreekwoordelijk” dak kunt terugvinden.

Er zijn nog zoveel ideeën en voldoende inspiratie, de oude teksten en recepten staan nog gewoon op de site, maar ik hoop jullie in de toekomst weer voldoende nieuwigheden te brengen….

het belangrijkste blijft: geniet van het leven!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s