BRLO bierbrouwerij, Berlijn

Aan de rand van het zeer levendige Gleiesdreieck park en schuin onder het station ligt een samengesteld “gebouw” uit 38 containers. En daar omheen een gezellig terras/ Biergarten met lange biertafels en hangstoelen.
Dit is het terrein van BRLO, wat in het Slavisch vertaald, Berlijn betekend.

BRLO is een echte craft-beer brouwerij die nog in kleine batches produceert en hun bieren niet filtert, op hun “Helles bier” na dan. Je kunt hier gewoon lekker chillen, eten en zelfs een rondleiding volgen.

Op het terras aan de lange tafels, links onder de haag is ook nog een gezellige “Biergarten”

Wij probeerden hier hun “Weizen my Ass” wat een heerlijk soepel en fruitig witbiertje is.
En de lekkere “German IPA” waar ze vooral zelf heel trots op zijn, door het gebruik van de volledige lijst aan Duitse ingrediënten.
Terwijl we heerlijk zaten te chillen aan de lange biertafel.

Vanwege de Corona maatregelen hadden wij de pech dat ze de proeverij van 5 bieren nu niet serveerden, maar wie weet heb jij alweer meer geluk als je er heen gaat.

Waar ze zelf erg trots op zijn en ik via via ook heb vernomen is dat hun gegrilde kip (half of heel) ook heerlijk is.
Wij hebben hier van de buitengrill de Curryworst gegeten (Ja sorry ik ben gek op Curryworst en waar kun je dat nou beter eten dan in Duitsland of Oostenrijk), maar die kunnen we je ook prima aanbevelen.

Website: Klik hier

Adres: Schöneberger Str. 16, 10963 Berlin, Duitsland. (TIP: maak een screenshot van het adres, de mobiele internetverbinding in Duitsland is vaak erg slecht)

OV & Parkeergelegenheid: het malkelijkste is U-Bahn station Gleisdreieck of je kunt de auto parkeren bij Parkhaus Gleisdreieck ,Ausfahrt Schöneberger Str. 10963 Berlin, Duitsland

Kindvriendelijkheid: Op het terrein zelf is een zandbakje maar loop vooraf even het park in met de kleintjes en je vindt zat vermaak, van trampolines tot grote speeltuinen. Een leuke speeltuin op 10 minuten lopen is de speeltuin in het Nelly-sachs park: Dennewitzstraße 31, 10783 Berlin, Duitsland

Kosten: ongeveer € 5,- per biertje.

**———————————**

SOCIAL MEDIA

BloglovintwitterfacebookInstagramBlijf altijd op de hoogte van Kwalinair via social media!!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s