Dit is misschien wel één van de makkelijkste desserts die je ooit zult maken.
Vaak heb je nog wel een verdwaald banaantje in de fruitschaal liggen.
En een fles Maracuja likeur (van Berentzen) kan ook nooit geen kwaad in je voorraad, al is het maar voor het Mexxen.
“Ma” is uitgegaan van Wijnberg perzikken maar goed, we wonen niet allemaal in Duitsland.
Ik denk dat een normale Perzik ook prima functioneert in dit nagerecht.
Dit gerecht is prima te bereiden op een BBQ of in de oven (200 graden)
Vouw van Aluminium folie een zakje- envelop en leg hier een gepelde banaan in.
Voeg aan de banaan een scheut Maracuja likeur toe met rietsuiker en de perzik in partjes gesneden.
Leg dit ongeveer 15 a 20 minuten in de BBQ of oven en serveer bijvoorbeeld met Vanille ijs.
Lekker Basic maar de smaak is absoluut top!
Blijf altijd op de hoogte van de lekkerste recepten!
Volg Kwalinair via jouw favoriete Social Media, klik op de button(s) en like de pagina!