“Comfort food van Ma” – nagerecht Recept: Banaan uit de oven of bbq

Dit is misschien wel één van de makkelijkste desserts die je ooit zult maken.
Vaak heb je nog wel een verdwaald banaantje in de fruitschaal liggen.
En een fles Maracuja likeur (van Berentzen) kan ook nooit geen kwaad in je voorraad, al is het maar voor het Mexxen.

“Ma” is uitgegaan van Wijnberg perzikken maar goed, we wonen niet allemaal in Duitsland.
Ik denk dat een normale Perzik ook prima functioneert in dit nagerecht.
DSCN1024Dit gerecht is prima te bereiden op een BBQ of in de oven (200 graden)
Vouw van Aluminium folie een zakje- envelop en leg hier een gepelde banaan in.
Voeg aan de banaan een scheut Maracuja likeur toe met rietsuiker en de perzik in partjes gesneden.
Leg dit ongeveer 15 a 20 minuten in de BBQ of oven en serveer bijvoorbeeld met Vanille ijs.
Lekker Basic maar de smaak is absoluut top!

Blijf altijd op de hoogte van de lekkerste recepten!
Volg Kwalinair via jouw favoriete Social Media,  klik op de button(s) en like de pagina!
Bloglovintwitterfacebook

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s