Review: Johnny’s Burger Co. ,Krommenie [8,5]

Ken je dat, je hebt al wilde plannen over hoe de dag gaat lopen en dat loopt dan plotseling heel anders.
Sinds wij trotse ouders zijn geworden komen deze dagen iets vaker voor, maar goed er is altijd nog ruimte voor aanpassingen en alternatieven.
Zo zouden we dit keer uit eten gaan nadat we de Visserijdagen in Bruinisse hadden bezocht (mocht je dat gemist hebben, lees je dat hier)
Maar we bleven te lang hangen bij het mosselfeest, dan moeten er opeens hapjes en flessen worden gegeven en voor je het weet is het rond 20.00uur.

Het etentje was gepland in Rotterdam, maar om nou om 20.45 in een sjieke tent binnen te komen rollen (met kinderwagen) leek ons niet het beste plan.
Dus dan maar richting huis, moeder en dochter in slaap en ik anderhalf uur de tijd om een alternatief te bedenken want ik had geen zin om de frituurpan nog aan te moeten steken.

Ik realiseerde mij dat er in Krommenie een nieuwe “burgertent” geopend was waar ik eigenlijk wel nieuwsgierig naar was maar ik had totaal geen idee van hun openingstijden.
Dus besloot ik stiekem maar gewoon door te rijden naar Johnny’s Burger Co.  in Krommenie en bij aankomst iets voor 21.30 uur te vragen of ze nog open waren.

zelfs rond deze tijd nog vol enthousiasme om ons te ontvangen.

(waar maak je dat nog mee?!)

En dat waren ze… en zelfs rond deze tijd nog vol enthousiasme om ons te ontvangen. (waar maak je dat nog mee?!)
Even de deur dicht doen voor de kinderwagen ivm met de tocht, zonder dat wij er om vroegen, het zijn van die kleine dingen.
Het blijkt uit meerdere punten dat deze mensen zonder enige Horeca ervaring (hij voormalig tenniscoach / zij ambtenaar) absoluut weten wat gastvrijheid betekent.

En dan die leuke jaren 50/ 60 inrichting (zo stom, hiervan ben ik vergeten een foto te maken) brengt je helemaal naar de sfeer die deze American-diner wilt uitstralen, geweldig!
Ze hebben een leuke menukaart die uiteraard is gericht op Burgers, maar mocht je daar geen zin hebben zijn er zeker nog leuke alternatieven.
Ik besloot te gaan voor de spicy variant en het “Mexican burger menu” te nemen, die is samengesteld met: Nacho’s , jalapeños, cheddar, tomaat en pittige salsa saus.
Rox (mijn vrouw) ging voor de specialiteit van het huis, het “Johnny’s burger menu” met gebakken uien, champignons, sla, tomaat en saus.

Beide burgers waren erg goed en de garing van het vlees was prima.
Eindelijk ergens geen kleffe broodjes, heerlijk milde cheddar die mooi bleef plakken op de burger en dat gecombineerd met verse sla en tomaat.
Bij je menu mag je kiezen voor Twister patat of wedges, de frituurolie moet hier brandschoon zijn, want wat waren die twister frietjes lekker en mooi gekleurd en geloof me, ik heb ze weleens anders gehad.

En dan hebben we nog niet gesproken over die menuprijzen, heel netjes: 9,95 Euro voor een burger naar keuze, blikje frisdrank met daarbij dan de wedges of twister-patat.
Ook de koffie is erg lekker, probeer daar dan meteen even die Rocky road bites bij, want die zijn dan misschien niet van “Johnny” zelf maar wel erg lekker.

Als ik nog even kritisch mag zijn is hetgeen wat naar mijn mening nog mist op de menukaart: Milkshakes, maar hier wordt nog over nagedacht bleek bij het vragen hier naar.
En dat de Franchise formule is afgestemd op gegarandeerd Halal vlees, dat is naar mijn opinie nergens voor nodig in Nederland en niet passend bij een Amerikaanse formule…maar goed, dat zal vast niet iedereen met mij eens zijn.

Kort samengevat: Krommenie is een topper rijker!
En bij dit gezelligde stel kun je dus nog tot 22.00 uur aanschuiven, maar wil je de deur niet uit, “Johnny” komt je burgers eventueel ook thuis bezorgen……maarrr dan mis je wel die hele leuke inrichting en laten we eerlijk zijn: hier moet je de sfeer ook gewoon gaan proeven!

Johnny’s Burger Co.
Zuiderhoofdstraat 6, Krommenie
website
Menuprijs: € 9,50,- (Burger Menu)Aantal vorken: logo letterlogo letter
Kwalinair cijfer:  8,5 

BloglovintwitterfacebookInstagramBlijf altijd op de hoogte van Kwalinair via social media!!

Binnenkort lees je:

  • Hoe je zelf Frozen Yoghurt kunt maken
  • Dat het heerlijk vertoeven is op het terras van Aloha in wijk aan Zee

 

Advertentie

Eén reactie

  1. Persoonlijk vond ik het eten erg tegenvallen. We hebben er twee uur op moeten wachten en toen we het kregen was het koud en niet echt bijzonder . We hadden er hoge verwachtingen van maar helaas. Zal niet nog een keer bij ze bestellen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s